DJYM CrossFit

Welkom bij DJYM CrossFit

DJYM CrossFit is in Nieuw Vennep jouw manier om fit te worden. Bij DJYM CrossFit gebruiken wij het lichaam als een apparaat en trainen wij met een hoge intensiteit. Onze missie is om jou beter, fitter en sterker te laten worden. DJYM CrossFit is er voor iedereen. Jong en oud, groot of klein, fit en niet-fit. Beweeg op de juiste manier en maak gegarandeerd progressie bij DJYM CrossFit.

Image is nothing , Fit is everything.

Onderdeel van DJYM Nieuw Vennep

Wat is DJYM CrossFit

Bij DJYM Crossfit train je om fit te worden door continue variërende, functionele oefeningen te doen met een hoge intensiteit. Een betere manier om fit te worden voor het
dagelijks leven is er niet. Bij DJYM Crossfit train je niet met apparaten, maar met het meest waardevolle apparaat: “het menselijk lichaam”. DJYM Crossfit zorgt voor ervoor dat je het best uit je zelf haalt. Het maakt niet uit of je fit of (nog) niet fit bent, bij DJYM Crossfit hebben we als doelstelling je zo fit mogelijk te krijgen. Wij zorgen altijd voor een functionele, variërende werkhout met een hoge intensiteit die resultaat leveren!

Wat is CrossFit

Is CrossFit wat voor mij

Is CrossFit wat voor mij? CrossFit is voor iedereen! Jong of oud, niet of wel fit, met of zonder lichamelijke beperkingen. Wij trainen op een manier die snel en veilig resultaat levert. DJYM CrossFit laat je lichaam bewegen zoals het gemaakt is om te bewegen.

Daarnaast zal je merken dat de DJYM CrossFit community een leuke hechte groep is, vaak krijg je tips van anderen als het niet lukt ook help je elkaar door een zware workout heen of moet je soms zelfs samen werken. Dit zorgt altijd voor een leuke hechte band, je deelt de zelfde passie: CrossFit

Meld je aan voor een proefles