DJYM Outdoor

DJYM Outdoor

DJYM Outdoor ontstaan door een samenwerking van DJYM en Rick Lind Sports. Beide waren zoekende naar een manier om trainingen te faciliteren welke de volgende overeenkomstige factoren hadden: Buiten (in en de openlucht), regio haarlemmermeer, oogpunt op mensen fit maken/houden. De al bestaande gemeenschappelijke pijler was het functioneel trainen en het behalen van resultaten met plezier.
Daarnaast is een bijkomende voordeel dat in de huidige setting en regelgeving, DJYM Outdoor volledig Corona-proof kan functioneren.
DJYM Outdoor is van alle gemakken voorzien van een (binnen)sportschool.

Trainingen

Trainingen bij de DJYM Outdoor zijn van hoogstaande kwaliteit, op die manier geven wij garantie voor een maximaal resultaat.
Bij DJYM Outdoor werken we volgens de beste bewegingsstandaarden en streven wij naar progressie met het behoud van functionaliteit.
Dit gecombineerd met een prettige community en plezier tijdens het trainen, zal leiden tot resultaten.
Onze professioneel opgeleide coaches zullen zorgen dat de kwaliteit van trainingen gewaarborgd blijft boven de kwantiteit.
Trainingen zijn goed doorgedacht, altijd uitdagend, afwisselen en specifiek geprogrammeerd. Daarnaast is er per les maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dit zorg dat wij de beste begeleiding kunnen geven die je van DJYM Outdoor kan en mag verwachten. Namelijk iedereen op zijn eigen niveau en altijd oog voor de juiste kwaliteit van bewegen.

Locatie

Elke WOD is elke dag anders, puur omdat elke dag ook anders is in het leven. De WOD bestaat standaard uit een warming up, een gedeelte techniek/kracht en een workout (Metabolic Conditioning of te wel een Metcon). Gedurende de dag zijn er uren waar in de WOD wordt gedaan, zie hiervoor het rooster. Inschrijven voor een lesuur is verplicht, dit omdat wij voor kwaliteit staan en niet voor kwantiteit. De WOD’s worden dan ook onder begeleiding van een coach gedaan, dit zorgt ervoor dat er altijd een controle is op de bewegingen die je uitvoert en altijd de stimulans is om door te gaan.

Ook de omgeving van deze locatie is zeer inspirerend. DJYM Outdoor is namelijk onderdeel van Park 21. Een ruim 1.000 hectare groot park en HET toekomstige recreatieve centrum van de Haarlemmermeer. Ontspanning en recreatie gaat hier hand in hand samen met diverse activiteiten zoals een Klimpark en een elektrische motorcrossbaan. Per half april mag ook DJYM Outdoor zich in dit rijtje plaatsen.
DJYM Outdoor vestigt zich op het terrein van een van de snelst groeiende en hardst werkende amateurclubs “Rugbyclub de Hawks”. Als je het terrein komt oplopen kijk je uit over het veld wat overgaat in boerenerven, met uitzicht tot Nieuw-Vennep Getsewoud. Kortom onze locatie vertelt het complete plaatje van wat de Haarlemmermeer is: de polder!

Proeflessen aanvragen

Benieuwd naar de trainingen van DJYM Outdoor. Neem dan contact met ons op en draai vrijblijvend een aantal lessen mee.