CrossFit bij DJYM

CrossFit bij DJYM

Bij DJYM bieden wij jou de keuze om binnen of buiten te sporten. Wij bevinden ons dan ook op twee locaties in Nieuw-Vennep: aan de Westerdreef (indoor) en het Kleilandpad (outdoor). Op beide locaties worden trainingen gegeven en is er de ruimte om vrij te trainen

arrow-down

Onze locaties

Westerdreef

Westerdreef 5T

2152 CS Nieuw-Vennep

06-30060630

info@djym.nl

Meer informatie
Kleilandpad

Kleilandpad 25

2152 NE Nieuw-Vennep

06-16301096

outdoor@djym.nl

Meer informatie

Wat onze leden zeggen

Kevin (33 jaar)

Vanaf de eerste training voel ik me welkom bij Djym. Naast dat ik beter ben gaan bewegen en fitter ben geworden, zijn het vooral de coaches en de community waarom je blijft terugkomen!

Kevin (33 jaar)

Dagmar (31 jaar)

DJYM is echt een community, waar ik me snel thuis ben gaan voelen. Onder goede begeleiding heb ik gemerkt dat ik steeds wat sterker wordt en mijn zelfvertrouwen tijdens de WODs groeit. De sfeer is top en de trainers staan altijd klaar je een stapje verder te helpen!

Dagmar (31 jaar)

Jeroen (51 jaar)

Sinds bijna drie jaar doe ik aan Cross Fit bij DJYM in Nieuw-Vennep. De sporters die er komen, de coaches, de fijne sfeer en het feit ik sterker en conditioneel fitter ben geworden en daardoor ook in mijn privé leven enorm veel zelfverzekerder geworden ben zijn voor mij de redenen om iedere week zo een keer of drie/ vier hier te gaan sporten. Je kan op ieder niveau meedoen, altijd jezelf zijn en een ieder gaat respectvol met elkaar om, dat vind ik enorm belangrijk bij DJYM.

Jeroen (51 jaar)

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van CrossFit tot Personal Training bij DJYM

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij experts op het gebied van CrossFit, Gezondheid en een Fit leven in Nieuw-Vennep. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, Weightlifting en Personal Training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!