Trainingsmethoden

Workout of the day (WOD)

Elke WOD is elke dag anders, puur omdat elke dag ook anders is in het leven. De WOD bestaat standaard uit een warming up, een gedeelte techniek/kracht en een workout (Metabolic Conditioning of te wel een Metcon). Gedurende de dag zijn er uren waar in de WOD wordt gedaan, zie hiervoor het rooster. Inschrijven voor een lesuur is verplicht, dit omdat wij voor kwaliteit staan en niet voor kwantiteit. De WOD’s worden dan ook onder begeleiding van een coach gedaan, dit zorgt ervoor dat er altijd een controle is op de bewegingen die je uitvoert en altijd de stimulans is om door te gaan.

Routine is deadly

Bij DJYM train je nooit specifiek één ding, dit zorgt namelijk voor eenzijdige ontwikkelingen. Wij willen juiste dat je fit(ter) wordt in een zo breed mogelijk spectrum. Wel bieden wij mogelijkheden om specifiek je zwake punten te kunnen verbeteren door diverse lessen aan te bieden zoals Weightlifting en Gymnastics.
DJYM CrossFit traint jou om je atletisch fit(ter) te maken door middel van oefeningen uit de gymnastiek, atletiek en olympisch gewichtsheffen wereld. Dit zorgt er voor dat je op een zo breed mogelijk vlak en conditioneel resultaten gaat maken.

Wat verzorgen wij?

DJYM bestaat uit meerdere disciplines: CrossFit, Weightlifting, Gymnastic, Personal Training, Personal Fitbody Plan & Medical (Fysiotherapie & Oefentherapie) voor Nieuw Vennep en omstreken. Wij verzorgen al deze gevarieerde trainingen om jou fit(ter) te maken. De Weightlifting en Gymnastic trainingen zijn belangrijk om de techniek van verschillende oefeningen goed onder de knie te krijgen.

CrossFit

Weightlifting

Gymnastics

Personal Training