Over DJYM in Nieuw-Vennep

DJYM helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden én te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis Proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. DJYM in Nieuw-Vennep is jouw persoonlijke coach!

Over DJYM in Nieuw-Vennep
arrow-down

Waarom DJYM?

Waarom DJYM?
Snel meetbaar resultaat
Snel meetbaar resultaat

Onze missie is om jou beter, fitter en sterker te laten worden. Beweeg op de juiste manier en maak gegarandeerd progressie bij DJYM CrossFit!

Continue afwisselende trainingen
Continue afwisselende trainingen

De WOD (Workout of the Day) is elke dag anders; in het dagelijks leven is elke dag immers ook anders. Wij willen dat je fit(ter) wordt in een zo breed mogelijk spectrum!

Gezellige sfeer; één grote community
Gezellige sfeer; één grote community

Bij DJYM stimuleren wij elkaar het beste uit onszelf te halen. We hebben als doelstelling resultaat, plezier in sporten in een fantastisch community voor iedereen!

Geschikt voor ieder niveau
Geschikt voor ieder niveau

Iedereen is welkom bij ons: klein of groot, fit of niet-fit, jong en oud, ervaren of onervaren!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Jeroen (51 jaar)

Sinds bijna drie jaar doe ik aan Cross Fit bij DJYM in Nieuw-Vennep. De sporters die er komen, de coaches, de fijne sfeer en het feit ik sterker en conditioneel fitter ben geworden en daardoor ook in mijn privé leven enorm veel zelfverzekerder geworden ben zijn voor mij de redenen om iedere week zo een keer of drie/ vier hier te gaan sporten. Je kan op ieder niveau meedoen, altijd jezelf zijn en een ieder gaat respectvol met elkaar om, dat vind ik enorm belangrijk bij DJYM.

Jeroen (51 jaar)

Kim (33 jaar)

Ik train nu al 3 jaar bij DJYM, zo 3 a 4 keer in de week. DJYM zorgt voor een fijne sportomgeving en goede begeleiding waardoor ik nu veel fitter ben dan wat ik was. Naast spieropbouw heb ik ook vriendschappen opgebouwd! Het is mijn hobby die ik ook samen kan delen met mijn dochter van 5 die sinds kort ook crossfit bij DJYM.

Kim (33 jaar)

Kevin (33 jaar)

Vanaf de eerste training voel ik me welkom bij DJYM. Naast dat ik beter ben gaan bewegen en fitter ben geworden, zijn het vooral de coaches en de community waarom je blijft terugkomen!

Kevin (33 jaar)

Amber (21 jaar)

Bij de DJYM ben ik goed begeleid door de coaches, waardoor ik een mooi resultaat heb kunnen neerzetten. Van een ontevreden gevoel over mijn lichaam naar weer lekker in mijn vel zitten. Hier ben ik heel blij mee!

Amber (21 jaar)

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

DJYM in Nieuw-Vennep: Jouw partner voor CrossFit, Weightlifting en Personal Training

DJYM helpt mensen uit Nieuw-Vennep e.o. op het gebied van een fitte en gezonde leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!