Wat zijn de tarieven van DJYM?

Wat zijn de tarieven van DJYM?

Doe de Lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij DJYM krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €68.49 tot €105 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul hieronder jouw gegevens in en klik op ‘Volgende stap’:

Wat onze leden zeggen

Mirjam (44 jaar)

Sinds ik bijna 3 jaar geleden bij DJYM ben begonnen, is CrossFit van mijn sport naar mijn passie gegroeid. Wat voor mij het verschil maakt, is dat het binnen onze community niet alleen draait om het resultaat dat je behaalt, maar ook hoe we daar komen, hoe we de weg naar dat resultaat met elkaar beleven. Elkaar aanmoedigen, motiveren, uitdagen, ongeacht je niveau, en met veel ruimte voor gezelligheid. Het maakt dat ik elke keer weer met veel plezier train bij DJYM

Mirjam (44 jaar)

Amber (21 jaar)

Bij de DJYM ben ik goed begeleid door de coaches, waardoor ik een mooi resultaat heb kunnen neerzetten. Van een ontevreden gevoel over mijn lichaam naar weer lekker in mijn vel zitten. Hier ben ik heel blij mee!

Amber (21 jaar)

Kevin (33 jaar)

Vanaf de eerste training voel ik me welkom bij DJYM. Naast dat ik beter ben gaan bewegen en fitter ben geworden, zijn het vooral de coaches en de community waarom je blijft terugkomen!

Kevin (33 jaar)

arrow-left
arrow-right

Jouw voordelen bij DJYM in Nieuw-Vennep

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw persoonlijke doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

 Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van DJYM omvat: CrossFit, Weightlifting, Gymnastics en Personal Training.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij DJYM in Nieuw-Vennep train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Wij helpen mensen al jaren om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij DJYM!

> Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met DJYM en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de DJYM lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van DJYM omvat alles van CrossFit tot Personal Training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan bij DJYM! Met ons uitgebreide aanbod zijn wij experts op het gebied van CrossFit, Gezondheid en een Fit leven in Nieuw-Vennep. Het omvat de volgende diensten: CrossFit, Weightlifting, Gymnastics en Personal Training. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met het sporten bij DJYM. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie