Het aanbod van DJYM

Het aanbod van DJYM

Ontdek het veelzijdige CrossFit, Weightlifting & Personal Training aanbod van DJYM in Nieuw-Vennep

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

Continue gevarieerde, functionele bewegingen met hoge intensiteit. CrossFit is de snelste en de meest effectieve manier om fit te worden .CrossFit maakt een combinatie van cardio, gymnastiek en gewichtheffen. Elke dag is er een andere Workout of the Day (WOD); geen dag is hetzelfde!

Weightlifting
Weightlifting

Weightlifting staat bekend om explosiviteit, snelheid, balans, coördinatie en kracht. In een kleine groep wordt er gewerkt naar perfectie op het gebied van techniek. Voor meerdere sportdisciplines vormt weightlifting een basis. Zo is weightlifting ook binnen CrossFit een bekend en onmisbaar onderdeel.

Personal Training
Personal Training

Personal Training is op een op maat gemaakte training, onder begeleiding van een professionele coach. Samen met je coach stel je een plan samen, waarmee het mogelijk wordt jouw persoonlijke doelen te behalen.

Gymnastics
Gymnastics

Gymnastics draait om het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, in elke mogelijke situatie en positie. Een ultieme controle hebben over je lichaam met daarbij de juiste balans tussen kracht, lenigheid en coördinatie.

Wat onze leden zeggen

Kevin (33 jaar)

Vanaf de eerste training voel ik me welkom bij DJYM. Naast dat ik beter ben gaan bewegen en fitter ben geworden, zijn het vooral de coaches en de community waarom je blijft terugkomen!

Kevin (33 jaar)

Jeroen (51 jaar)

Sinds bijna drie jaar doe ik aan Cross Fit bij DJYM in Nieuw-Vennep. De sporters die er komen, de coaches, de fijne sfeer en het feit ik sterker en conditioneel fitter ben geworden en daardoor ook in mijn privé leven enorm veel zelfverzekerder geworden ben zijn voor mij de redenen om iedere week zo een keer of drie/ vier hier te gaan sporten. Je kan op ieder niveau meedoen, altijd jezelf zijn en een ieder gaat respectvol met elkaar om, dat vind ik enorm belangrijk bij DJYM.

Jeroen (51 jaar)

Kim (33 jaar)

Ik train nu al 3 jaar bij DJYM, zo 3 a 4 keer in de week. DJYM zorgt voor een fijne sportomgeving en goede begeleiding waardoor ik nu veel fitter ben dan wat ik was. Naast spieropbouw heb ik ook vriendschappen opgebouwd! Het is mijn hobby die ik ook samen kan delen met mijn dochter van 5 die sinds kort ook crossfit bij DJYM

Kim (33 jaar)

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie

Alles van CrossFit tot Personal Training bij DJYM

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij experts op het gebied van CrossFit, Gezondheid en een Fit leven in Nieuw-Vennep. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, Weightlifting en Personal Training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!