Personal Training

Bij DJYM is het ook mogelijk Personal Training te volgen. Dit zijn op maat gemaakte trainingen, onder begeleiding van een professionele coach. Hierdoor behaal je maximale resultaten!

Personal Training
arrow-down

DJYM & Personal Training

Samen met je persoonlijke coach stel je doelen op voor op korte en op lange termijn. Jouw trainingen worden speciaal voor jou opgesteld en zullen zorgen voor het maximale resultaat en halen van de gestelde doelen. We plannen trainingen in die passen in jouw agenda. Deze op maat gemaakte trainingen zijn geschikt voor iedereen. Of je nou wilt afvallen of aankomen, gespierder wilt worden, atletischer, lenige, of terug komt vanuit een zwangerschap, of voor een specifieke sport wilt trainen.

Bij de Personal Training van DJYM wordt professioneel je voortgang vastgelegd. Hiervoor hebben we een speciale meet en weeg ruimte met geijkte meet materialen. De training sessies vinden plaats in een inspirerende ruimte met de beste trainingsmaterialen.

Wij zijn van mening je waard krijgt voor de kwaliteit die wij leveren. Wij geloven niet in gratis of goedkoop. Wij geloven in wat jij waard bent en wat jij er voor over hebt.

Benieuwd of Personal Training bij jou past? Neem contact met ons op!

Ben je nou nieuwsgierig of heb je nog eventuele vragen over onze Personal Training sessies? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen; onze medewerkers staan dagelijks voor jou klaar!

Wat onze leden zeggen

Mirjam (44 jaar)

Sinds ik bijna 3 jaar geleden bij DJYM ben begonnen, is CrossFit van mijn sport naar mijn passie gegroeid. Wat voor mij het verschil maakt, is dat het binnen onze community niet alleen draait om het resultaat dat je behaalt, maar ook hoe we daar komen, hoe we de weg naar dat resultaat met elkaar beleven. Elkaar aanmoedigen, motiveren, uitdagen, ongeacht je niveau, en met veel ruimte voor gezelligheid. Het maakt dat ik elke keer weer met veel plezier train bij DJYM

Mirjam (44 jaar)

Kevin (33 jaar)

Vanaf de eerste training voel ik me welkom bij DJYM. Naast dat ik beter ben gaan bewegen en fitter ben geworden, zijn het vooral de coaches en de community waarom je blijft terugkomen!

Kevin (33 jaar)

Amber (21 jaar)

Bij de DJYM ben ik goed begeleid door de coaches, waardoor ik een mooi resultaat heb kunnen neerzetten. Van een ontevreden gevoel over mijn lichaam naar weer lekker in mijn vel zitten. Hier ben ik heel blij mee!

Amber (21 jaar)

arrow-left
arrow-right

DJYM in Nieuw-Vennep: Jouw partner voor CrossFit, Personal Training en Weightlifting

Bij DJYM helpen we mensen uit Nieuw-Vennep e.o. met het werken aan een fitter leven, streven we naar plezier in trainingen en het behalen van resultaten. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!